Pentagram

Paris

Top 3 tips, du kan få fra professionelle gartnere

 

Ved, hvad du leder efter i haven, og basér dit design på det
Inden du starter eller bygger en ny have, er det vigtigt at se præcis, hvad du vil have i haven. Er du en ægte planteelsker og foretrækker at arbejde hele dagen med planter, blomster og grøntsager? Så er en have fuld af planter virkelig noget for dig. Men for dem, der gerne vil sidde i haven og slappe af med en god bog eller et gitter, er det bedre at vælge en have, der kræver mindre vedligeholdelse. Det betyder stenmure og stier, og selvfølgelig en dejlig veranda, hvor du kan slappe af med din familie i skyggen.
Vi studerer forskellige planter.
For dem, der ønsker at plante planter i haven, er det vigtigt at studere forskellige typer planter. Nogle arter kan og bør ikke plantes side om side. Det er der flere grunde til. For eksempel har en plante brug for mere vand end en anden, eller rødderne kan ødelægge hinanden. Kort sagt, pas på ikke at lave fejl.
Med hjælp fra en ekspert
Dem, der ønsker at slappe af i haven, rådes til at hyre en specialist til at færdiggøre haven. Hos dig designer de havens indretning og gør det præcist. Du skal ikke gøre noget for det, og til gengæld får du en smuk have, du vil nyde. Du kan altid søge ekspertråd hos gartneren selv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *