Pentagram

Paris

Buksbom

En enkel plante – alene eller som hæk – der er attraktiv, hårdfør og grøn, er buksbom eller buksbomtræ. Du kan placere den i solen, men også i skyggen. Som jeg sagde, er det meget enkelt. Buksbom er modtagelig over for buksbomøl og buksbomlarve, men den er og forbliver en meget populær plante. Det giver faktisk rigtig god mening, for det udstråler klasse. Og den kan beskæres i næsten enhver form.

Buksbom

Buksbomhækken har altid været en velkommen gæst i de strenge haver på paladser og slotte. Som en buksbomhæk, men også som et eksemplar. Denne buksbom ser også godt ud i dit hjem. På friland, i smukke krukker eller store beholdere.

Planten er stadig et symbol på soliditet og klasse. Virksomheder, der ønsker at udstråle dette, vælger normalt at placere smukke buksbomtræer ved indgangen til deres forretningslokaler.

Typer af buksbomtræer

Haagplanten Heijnen forhandler Buxus Sempervirens i flere forskellige sorter/former. Du kan plante planterne som en hæk. Dette giver en meget flot effekt. Buksbom kan naturligvis også bruges som prøveplanter. Vi har to specielle buksbomplanter, der allerede har en form: buksbomløg og buksbompyramide. Begge er meget anbefalelsesværdige planter at have i haven.

Buksbom er hjemmehørende i Sydeuropa, men den trives også i vores klima. Den er stadig meget populær. Det er et virkeligt aktiv for din have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *